Litt diverse

1Det er høst, klarere luft og mørkere kvelder. Alle årstidene er spesiell og det er noe ved de all som jeg liker. Jeg elsker krispheten i luften og fargene på trærne når det er høst. Nå kan jeg også begynne å tenne stearinlys.

 

Jo mer jeg snakker om narsissisme og dysfunksjonellere forhold ser jeg at det er mange som har opplevd dette men som ikke har forståelse hva de egentlig har opplevd. De forstår at de har vært med på noe som sliter de ut, tapper de for energi eller bare rett og slett vært utsatt for et dårlig menneske. Det er ikke lett å forstå hvorfor en N gjør som han/hun gjør, og hva som de ønsker å oppnå. Spesielt ikke når vi kan se at de ofte går i den samme ringen om igjen og om igjen, de aller fleste følger det samme mønsteret.

 

Jeg vet at de som har blitt utsatt for en N eller levd i et meget dysfunksjonelt forhold ofte sitter med litsvarende historier, og erfaringer. Det er ofte blåkopier av hverandres liv. Det som ofte går igjen er hvordan en narsissist har oppført seg, hva han/hun har spilt på og hva dette har fått den utsatt til å føle seg. Dette er det samme en kan i andre settinger, og også derfor det blir dannet støttegrupper, slik at du kan få hjelp fra andre som har opplevd det samme som du har.

https://veienblirtilmensmangar.wordpress.com/2018/02/17/lurer-du-pa-om-du-er-utsatt-for-en-narsissist/

http://frilanser.tjenester.org/2017/04/26/utsatt-for-ondskap/

https://trudehelenhole.no/2018/03/03/jeg-var-sammen-med-en-narsissist/

 

Mange som har blitt utsatt for en narsissist spør seg selv om de har blitt syke eller er gale. Bare ved å spørre seg selv om det, viser at du ikke er den syke eller gale, det viser en selvinnsikt på at ting ikke er bra, og at det er noe du er villig til å endre på. Men har det med en N så er det ikke noe du kan gjøre, du må bar snu deg og gå, ting vil ikke bli bedre uansett hvor mye du prøver.

Jeg vet ikke hvor ofte jeg høre at de som har vært og er utsatt sier de er redde, slitne, utmattet, trusler, ondskap, slemhet, det sorte og tomme blikk, tausheten, av/på tilstandene, pushe grenser, løgnene, og falskheten.

Er du i en tilsvarende situasjon,

Søk hjelp, informasjon, kunnskap og støtte hos noen som skjønner hva du har vært utsatt for.

https://www.psykopaten.info/2015/06/27/10-rad-for-hvordan-bryte-med-en-psykopat/

https://www.psykopaten.info/

https://narcsite.com/author/malignnarc/

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s